O NAMA

Balkan Solar Summit je prvo veliko okupljanje proizvođača solarne opreme, dobavljača i distributera, pružatelja usluga, izvođača radova, planera projekata, predstavnika tržišta struje, predstavnika nadležnih institucija i investitore iz cijele regije Zapadnog Balkana.

solar

Cilj nam je da na jednom mjestu okupimo sve ključne aktere i donosioce odluka kako bismo razmijenili znanja i informacije o najnovijim dostignućima i trendovima u solarnoj industriji, istražili tehnološke inovacije, bili mjesto biznis sastanaka (B2B) i omogućili spajanje proizvođača i investitora.

Ukoliko prepoznajete velike potencijale u solarnoj industriji i benefite od sunčeve energije, onda je ovaj summit prava prilika da nam se pridružite.

Smatrajući da Bosna i Hercegovina, kao i čitav Zapadni Balkan, imaju značajan potencijal za proizvodnju energije iz sunčevog izvora, cilj nam je doprinijeti povećanju investiranja u solarne elektrane, ali i osnaživanju prilika za uspješnu energetsku tranziciju.

Tokom panela, radionica, predavanja i na izložbenom dijelu čućete mnogo korisnih informacija i smjernica, značajnih za dalji razvoj solarne industrije i investiranje u ovaj sektor.

Solar